Onze merken

Alissi Bronte

 

Alissi Brontë is prestigieuze, hoogwaardige en wetenschappelijke cosmetica met natuurlijke, biologische en ecologische ingrediënten. Daarnaast 100% gegarandeerd dierproefvrije make up en cosmetica! Alle producten bevatten essentiële oliën en plantextracten.Alissi Brontë is natuurzuivere cosmetica zonder toevoegingen zoals: minerale oliën, paraffine, parabenen en conserveringsmiddelen. Ongeveer 90% van onze producten is “veganproof”.
 

Veel van onze producten bevatten luxe werkzame stoffen, zoals parel, zijde, diamant en 24k goud. De plantenextracten en etherische oliën helpen de celregeneratie en de huid te verjongen en te ondersteunen. Een compleet assortiment aan veelzijdige producten. Alle producten zijn uiterst geschikt voor salonbehandelingen. 
 

Alissi Brontë behaalt jaarlijks nationale en internationale erkende certificaten op het gebied van kwaliteit, milieu, organische en natuurlijke producten.
Met behulp van een geaccrediteerd laboratorium (Agemed nº 01483CS) gebruikt Alissi Brontë de meest geavanceerde onderzoekstechnieken om uit natuurlijke ingrediënten het maximale resultaat voor de huid te halen.

 

 

Dr. Grandel

 

 

Als basis voor de producten gebruikt Dr. Grandel bij voorkeur natuurlijke producten zoals tarwekiemen, tarwezemelen en kiemoliën. Dit zijn natuurlijke leveranciers van vitamines, mineralen en ballaststoffen. Dus met geselecteerde werkstoffen uit de natuur, die in verbinding staan met de nieuwste wetenschappelijke inzichten en een moderne producttechniek, zorgt Dr. Grandel voor een intensieve werking en uitstekende huidverdraagbaarheid van de veeleisende merkcosmetica. Dr. Grandel-cosmetica wordt niet op dieren getest, maar op vrijwillige testpersonen. Daarbij heeft Dr. Grandel in nauwe samenwerking met vooraanstaande dermatologen.
 

 

Niet alleen producten van de Dr. Grandel verzorgingslijnen worden volgens traditionele recepten in Augsburg gefabriceerd. Ook de belangrijkste uit tarwekiemen gewonnen ingrediënten komen uit eigen productie. Voortdurende laboratoriumcontrole garanderen gelijkblijvende kwaliteit. Dr. Grandel-cosmetica wordt onder bijna dezelfde eisen geproduceerd als geneesmiddelen. Consequent doorgevoerde hygiëne-eisen controlebepalingen zorgen ervoor, dat het gebruik van conserveringsstoffen tot een minimum kunnen worden beperkt.